Tóta W.: Boltzár: élt másfél évet

Tóta W.: Boltzár: élt másfél évet

Utolsó frissítés:

Tóta W. Árpád Szerző:

Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Még el lehet engedni a vesztett ügyet, mielőtt a nép veri ki a kezükből.

Átengedte a Kúria a szocialisták népszavazási kezdeményezését a vasárnapi zárva tartásról. Hosszú és szégyenletes út vezetett idáig. A Fidesz elérte, hogy a döglődő MSZP egyrészt létező pártként tűnjön fel, másrészt a kopaszokkal sikerült őket a minden gátlását elveszítő kormánypárttal szemben a jó oldalra rugdosni. Ja és megadni az aláírásgyűjtés lendületét. Innentől nyilván nem földről meg boltzárról szól a népszavazás, hanem arról, hogy itt az alkalom, amikor be lehet húzni Orbánnak egyet. Hármat.

A vasárnapi boltbezárást szívből gyűlöli a nép, nem is csak a kényelmetlenség miatt, hanem mert ordító példája a felesleges beavatkozásnak; annak, amikor megjelenik a nagy állami mancs az ablakban, benyúl, és kezdi kipakolni a hűtőt, meg pofozni a gyereket. Az aláírások meglesznek, megfelelő klímával meglesz a népszavazás is.

Meglenne. De azért a Fidesz nemcsak kopaszokból áll, és nem csak azokból a sötét alakokból, akik odaküldték őket. Van módjuk elhajolni a pofon elől, és ez az lesz, hogy a boltzárat még a népszavazás előtt feloldják. Jelentősebb érdek nem fűződik hozzá, a csókos kereskedőket ki lehet tömni más módszerekkel, a multik szívatására is vannak még lehetőségek. Egyetlen árnyékot kell csak átlépni hozzá: elfogadni, hogy ezt a csatát speciel elveszítették. Elengedni a vesztett ügyet, mielőtt még nagyobb baj lesz belőle. Jót tenne mindannyiunknak, ha elsajátítanák ezt a szuperképességet.

Arabozni lehet tovább, nyugodtan, akár vasárnap is.

Hozzászólások