szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Újra divatba jött a hintós temetkezés. A magyarok többsége még idegenkedik az urnás megoldástól, a hagyományos koporsós üzletág egyelőre tartja magát. A temetkezési iparág már a házi kedvencekre is gondol, de lovunkat nem tudjuk elhamvasztatni, mert nincs hozzá méretes krematórium. A hétvégén tartották a Temexpót, a Nemzetközi Temetkezési Kiállítást.
hvg.hu Kult

Disznó képek, amik izgalomba hoznak - videó

A B55 Kortárs Galéria kiállításának központi témája az erotika megjelenése az absztrakt művészetben. Lágyabb és keményebb disznó képek, be kéne tiltani!

hvg.hu Itthon

Ez egy sikertörténet - újabb videó az autóban élő asszonyról

Hetekkel ezelőtt mutattuk be azt a hajléktalan asszonyt, aki lányával egy Váci úti parkolóban egy autóban lakik. Akkor majdhogynem kilakoltatták őket, mivel autójuk forgalomképtelen volt. A környékbeliek ezt nem hagyták, s pénzt-időt nem sajnálva rendbehozták az autót. De miért jobb autóban lakni, mint szálláson? Nézzék meg videónkat!

Kult

Zajonganak a szomszédok

Egy kevéssé ismert magyar művész: Hetey Katalin a MONO-ban. A héten még látható Komoróczky Tamás húszképernyős kiállítása a Pixelben. Sógorock, avagy zajok a szomszédból: osztrák zenekarok Budapesten. Kémnők: öt nő, akik hőssé válnak; francia film a mozikban. Fika, azaz fiatal kortárs állásfoglalások Pécsett, a Zsolnay gyárban. A Kozma Orsi Quartet és a női vokális jazz hazai új hulláma. Mi az az Esély Piac?

hvg.hu Itthon

"Jobboldaliak ugyanúgy fogyasztanak marihuanát" - videó

Eddig fiókban lapult, de váratlanul előkerült a vasárnapi kenderpiknikről szóló videónk. Érvek a füvezés ellen és mellett, értelmezési kérdések, Sziget-érzés, kerékpárosok, kutya és gyerek. Miért büntetik a marihuána-fogyasztást, s miért ne büntetnék? Nézzék meg filmünket

MTI Világ

Videó: lapáttal ütötték, térddel rugdosták a drogfüggőket

Vizsgálatot rendelt el a szerb egészségügyi minisztérium, a rendőrség pedig nyomozni kezdett pénteken, miután a sajtóból kiderült: évek óta brutálisan vernek kábítószer-függőséggel kezelt pácienseket egy szerbiai ortodox kolostor területén található rehabilitációs központban.

Kult

Hegyes fülek

Diamant 13: krimi Gérard Depardieu főszereplésével. Új életet lehelni egy kultuszba: Star Trek a mozikban. Pengess: még úton a Nemzetközi akusztikus gitár fesztivál. Hely, ami van, de nincs: Dorottya. Ambient a városi zajban: zárja idényét a Cökxpon klub. Lengyel Filmtavasz Budapesten és Szegeden. Rögtönözz: Nagy impro nap a Dürerben. Kulturális ajánlatok ínyenceknek, a hvg.hu-tól!

hvg.hu Videók

Elégedetlen kismamák a Kossuth téren - videó

"Nem engedjük, hogy megrövidítsék a gyedet, a gyest, a családi pótlékot, hogy elvegyék a szocpolt, a családok, a gyermekek jövőjét" - mondta Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke a párt által szervezett babakocsis tüntetésen, vasárnap a Parlament előtti Kossuth Lajos téren. Videó.

Itthon

Széplábú magyar nők tűsarkús futóversenye - videó

Anyagias lányok egy anyagias világban. Hetven pár cipő. Kinek felel meg nyolc centi és egymillió forint? Enyhe cipőfétis. Alacsony férfiak dilemmái. Hogy tipeg százon nyolcászáz nő? Videotudósításunk egy tűsarkús futóversenyről.

hvg.hu Itthon

Rendőrségi videó a zuglói bankrablásról

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közzétette a csütörtöki zuglói bankrablásról készült - hang nélkül publikált - videófelvételeket, köztük a bank ügyfélterében lévő biztonsági kamera által rögzített képeket. A férfi délután öt órakor belépett a fiókba, megfenyegette a bent tartózkodókat, és pénzt követelt. Ekkor az OTP-fiók biztonsági őre dulakodni kezdett vele, és könnyebben megsérült. A rendőrség ártalmatlanná tette azt a fegyveres férfit.

Kult

Filmek a szockóról, meg amit akartok

Ilyenek voltunk? Negyven film a szocializmusról az OSA Archívumban. Szomszédom, az izraeli védelmi miniszter. Citromfa: új film a mozikban. Az egykori drum and bass innovátor Budapesten: Goldie a Zöld Pardonban. Balogh Kálmán 50 éves. Koncert a Művészetek Palotájában. Hal a zacskóban - különös premier Szegeden. Kulturális ajánlatok ínyenceknek a hvg.hu-tól.

Autó és motoros ütközött az M3-as bevezető szakaszán

Autó és motoros ütközött az M3-as bevezető szakaszán

A közel 500 lóerő és 1000 Nm nyomaték a két legfontosabb adat az Audi sportosabb e-tronjában

A közel 500 lóerő és 1000 Nm nyomaték a két legfontosabb adat az Audi sportosabb e-tronjában

Nem lesz automatikusan biztosított, aki társas vállalkozás tagja

Nem lesz automatikusan biztosított, aki társas vállalkozás tagja