szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

BKK Info néven új, percre kész közösségi közlekedési információkat adó szolgáltatást indított a Budapesti Közlekedési Központ.

Éjjel-nappal frissülnek a közlekedési információk a most indult bkkinfo.hu oldalon, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a mobiltelefonos netezőknek is ajánl a m.bkkinfo.hu címen.

Az új szolgáltatás lehetőséget nyújt ügyfeleinknek, hogy e-mail címük segítségével feliratkozzanak az egyes járatokkal kapcsolatos közlekedési változásokról szóló értesítésekre és az internet-kapcsolattal rendelkező okostelefonokon is folyamatosan tájékozódhatnak a közösségi közlekedés járatainak aktuális forgalmi helyzetéről, tervezett terelésekről, forgalmi változásokról - írja közleményében a BKK.
 
A szolgáltatás fejlesztése és bővítése folyamatos, így rövidesen a közúti információk is elérhetőek lesznek a BKK Infón keresztül - írják, hozzátéve, hogy a szolgáltatás egyelőre tesztüzemben működik és várják a felhasználók észrevételeit a www.bkkinfo.hu/javaslat oldalon.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nyáron megjelenik Prince eddig kiadatlan albuma

Nyáron megjelenik Prince eddig kiadatlan albuma

Varga Csaba útnak indult, hogy meghódítsa a Mount Everestet

Varga Csaba útnak indult, hogy meghódítsa a Mount Everestet

Pálinkás József: Csak megegyezéses, őszinte politizálással érhető el változás

Pálinkás József: Csak megegyezéses, őszinte politizálással érhető el változás