szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyelőre nem tudni, mikor javítják ki a látványos úthibát, amely a helyiek szerint tavasszal, az útkezelő szerint szeptemberben keletkezett. A gigantikus repedést le is fotózták.

Egy gyerek elveszne abban a gigantikus repedésben, amely a Verpelét és Kisnána közötti úton található. Az öt méter hosszú repedés minden különösebb ok – földrengés, földcsuszamlás stb. – nélkül jött létre – írta a keddi Blikk.

Az út a helyiek szerint tavasszal szakadt le, az útkezelők másképp tudják, szerintük szeptember 13-án keletkezett a kanyon méretű repedés. A rést egyelőre sárga villogó fényekkel és figyelemfelhívó bójákkal kerítették el, és az érintett szakaszon félpályán lehet csak haladni.

Egy kisnánai megszólaló a lapnak azt mondta, egyébként is borzalmas állapotban van az útszakasz, tíz centiméter mély úthibák között kell lavírozni. Egyelőre nem tudni, mikor javítják ki a kátyút.

A kátyút le is fotózták, a kép kattintás után látható.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
„Hatalmas felkiáltójelet” lát a vasárnapi járványadatokban a víruskutató

„Hatalmas felkiáltójelet” lát a vasárnapi járványadatokban a víruskutató

Kirúgta a labdát egy focista a Kisvárda 2,5 milliárdos stadionjából

Kirúgta a labdát egy focista a Kisvárda 2,5 milliárdos stadionjából

Müller Cecília: Ne járkáljunk céltalanul fel-alá!

Müller Cecília: Ne járkáljunk céltalanul fel-alá!