Hatalmas a dugó Hatvannál - fotó

Hatalmas a dugó Hatvannál - fotó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy reggeli balesetet követően, amelyben egy autó kigyulladt és hárman bennégtek, óriási sor alakult ki az M3-as autópálya érintett szakaszán.

Az autopalya.hu oldal webkameráin látszik, hogy jelenleg is áll a forgalom az érintett szakaszon. A baleset az 51-es kilométerszelvénynél történt. A külső sávot a kelet-nyugati irányban közlekedő kamionok foglalják el, míg a személyautók a belső sávban próbálnak araszolni.

©

A reggeli balesetben három ember meghalt, kettő megsérült, amikor egy szlovák rendszámú BMW női vezetője feltehetően elaludt a volánnál, és nekiment az előtte haladó Fiat Puntónak. Az ütközés következtében a Punto a szalagkorlátnak hajtott, majd kigyulladt. A Fiatban hárman bennégtek, holttestüket a tűzoltók az oltást követően találták meg a roncsok között – mondta a szóvivő. A kocsiból egy ember még időben ki tudott mászni, ő másodfokú égési sérüléseket szenvedett.

A BMW vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett, esetében felmerült az ittasság gyanúja, a rendőrség szakértők bevonásával folytatja a vizsgálatot – tette hozzá Kovács Viktória. Az autópálya Budapest felé tartó oldalán az érintett szakaszon teljes útzár van, a közlekedőket Kerekharasztnál terelik el.
Az Állami Autópálya Kezelő honlapján szereplő tájékoztatás szerint a forgalmat Hatvan és Bag között a 3-as főútra terelik.

©