Milyen verdákkal furikáznak a Premier League focicsillagai?

Milyen verdákkal furikáznak a Premier League focicsillagai?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Range Rover a legnépszerűbb autó az angol labdarúgó-bajnokság, a Premier League játékosai körében – derült ki abból a toplistából, amelyet egy olyan szigetországi pénzügyi társaság adott közre, amellyel a futballisták többsége kapcsolatban áll.

Mint arra a népszerű autós blog, a Carscoops rámutat: a Premier League-ben játszó sztárok zöme az Oracle Finance-en keresztül bonyolítja autóvásárlásait, így a pénzügyi cégnek mindenkinél jobb rálátása van arra, hogy melyek a legnépszerűbb járművek a szigetországi bajnokság sztárjainak körében.

Range Rover
©

A listát a Range Rover vezeti, amely az Oracle Finance szerint 28 Premier League játékos garázsában biztosan megtalálható. A második helyen egy másik brit mestermű, a Bentley Continental GT-je áll, amellyel legalább 26 futballista furikázik, míg a képzeletbeli dobogó 3. helye szintén egy Range Roveré: a Sport változaté, amelyet 24 futballista biztosan vásárolt már az Oracle Finance szolgáltatásait igénybe véve.

„Azt természetesen nem árulhatjuk el, hogy melyik autóval melyik játékos közlekedik, azt viszont igen, hogy a legnagyobb sztárokkal állunk kapcsolatban, rajtuk kívül pedig focisták, menedzserek és ügynökök százai cégünkön keresztül finanszírozzák álomautóikat hosszú évek óta” – nyilatkozta az Oracle Finance részéről az ügyvezető igazgató, Peter Brooks.

A toplista:

1. Range Rover (28)
2. Bentley Continental GT (26)
3. Range Rover Sport (24)
4. Audi Q7 (21)
5. BMW X5 (18)
6. Porsche Cayenne (16)
7. Lamborghini Gallardo (13)
8. Ferrari 458 (8)
9. Maserati GranTurismo (4)
10. Aston Martin DB9 (3)