Levelet írt egy kislány Elon Musknak, a Tesla-vezér megfogadta a tanácsát

Levelet írt egy kislány Elon Musknak, a Tesla-vezér megfogadta a tanácsát

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Remek ötlettel rukkolt elő az ötödikes Bria, akinek levelét apja posztolta ki Elon Musk Twitter-oldalára. Nem várt fordulat következett.

Elon Musk híres arról, hogy a Teslával kapcsolatos legfontosabb dolgokat mindig Twitteren jelenti be. A meglehetősen aktív fiókkal rendelkező Musk ugyanakkor nemcsak üzeneteket posztol, de időnként követői felvetéseire, kérdéseire is válaszol. Most egy édesapa osztotta meg lánya levelét Muskkal, aki azonnal lecsapott a jó ötletre.

Az ötödikes Bria arról írt Musknak, hogy ha már egyébként is sok rajongó készített meglehetősen jó reklámot a cég autóiról, akkor érdemes lenne egy versenyt hirdetni köztük. A győztes pályamű lehetne a Tesla hivatalos reklámja, emellett pedig valami extra jutalom is járhatna neki, például ingyen tölthetné az autóját egy éven keresztül a Tesla hálózatán.

Bria azt is felhozta érvként, hogy így gyakorlatilag nem kellene hatalmas összegeket kifizetni azért, hogy valaki csináljon a Tesláról egy videót. Musk azonnal lecsapott az ötletre, és mint azt Twitteren írta, megszervezik a versenyt.

Az elmúlt években egyébként gyönyörű rajongói reklámok születtek, ezeket itt gyűjtöttük csokorba.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.