szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Át akartak futni az utcán, majdnem tragédia lett a vége. A jármű továbbhaladt, nem állt meg segítséget nyújtani.

Keresi a rendőrség azt a vezetőt, aki 2019. február 6-án 8 óra körül Pápán, a Szabó Ervin utca 34. szám előtt elsodort egy 13 és egy 14 éves fiút. Pontosabban az úttesten átszaladó két gyerek közül a 13 éveset, aki aztán estében fellökte a társát. A szürkéskék, zárt csomagterű kisteherautó megállás nélkül továbbhajtott. A két fiatal könnyebben sérült.

A Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, jelentkezzen a Pápai Rendőrkapitányság 06-89-313-153-as telefonszámán, vagy a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi telefonszámok valamelyikén.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!