szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az autómegosztó szolgáltatás ezenkívül sofőrös autókkal segíti a szociális ellátómunkát a fővárosban.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a hazai autómegosztó szolgáltatások az elmúlt napokban nemcsak fokozott fertőtlenítést vezettek be, hanem eltörölték a regisztrációs díjat és 11-30 százalékkal csökkentették a menetdíjakat. Így tett elsőként a GreenGo, majd pedig a Share Now és a MOL Limo is hasonlóan cselekedett.

Információink szerint a MOL Limo ezen túlmenően mostantól személyenként 20 000 forintos kedvezményt biztosít az egészségügyi dolgozóknak és hétfőtől öt sofőrös gépkocsit ajánl fel a fővárosnak a szociális ellátómunka elvégzésének megkönnyítésére. A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti igazgatóság kifejezetten a szociális ellátás biztosítására fogja használni a járműveket, többek közt az otthonaikban maradni kényszerült idős embereknek szállítanak majd velük ételt.

A MOL Limo regisztrációval már rendelkező orvosok, egészségügyi szakdolgozók és orvostanhallgatók az [email protected] e-mail címen regisztrálhatnak a munkába járást és a hazajutást segítő kuponért. A gyors és bürokráciamentes elbíráláshoz jogosultságukat kamarai tagkártyájukkal, az orvostanhallgatók esetében pedig diákigazolvánnyal igazolhatják. A regisztrációval nem rendelkezők a MOL Limo appot letöltve tudják ezt díjmentesen megtenni, majd emailben elküldeni kedvezményre jogosító dokumentumaikat

A szolgáltató továbbra is azt kéri ügyfeleitől, hogy maradjanak otthon, a most 30 százalékos kedvezménnyel elérhető autókat csak akkor vegyék igénybe, ha valóban szükséges, és akkor is tartsák be a szigorú higiéniás szabályokat, ezzel is gondolva a többi közösségi autósra.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!