Tetszett a cikk?

Tizenöt magyarországi településen örülhetnek a lakók annak a ruha- és játékszállítmánynak, amelyet a Pannon és a Masped dolgozói gyűjtöttek össze egy három hetes akció keretében. Az első szállítmányt Dr. Majorosi Emese, a Pannon sajtó-és információs igazgatója, valamint Litkey- Frigyer Marietta, a Masped Logisztika Kft. kereskedelmi vezetője kísérte el Törökbálintra, ahol az adományok a Családsegítő Szolgálat, valamint az adománygyűjtéseket szervező helyi egyesület, a Jóakarat Kör munkatársainak segítségével jutnak el a rászoruló lakosokhoz.


„A kiválasztott településekkel a Pannonnak jó kapcsolata van, hiszen ezek a helyszínek voltak a cég tavalyi karitatív csapatépítésének kedvezményezettjei” – mondta el Dr. Majorosi Emese. „Ezen kívül a gyűjtésben részt vevő dolgozóink is ajánlhattak intézményeket, családsegítő és gyermekvédelmi központokat az ország bármely részén. Az volt a fő szempont, hogy olyan helyekre kerüljenek ezek a holmik, ahol kisgyermekes családoknak, rászoruló embereknek segíthetünk az adományokkal.”

A jótékonysági akciót a Pannon és beszállító partnere, a Masped Logisztika Kft. közösen hirdette meg saját dolgozóinak. A két cég részéről mintegy ezerhétszázan vettek részt a gyűjtésben, melynek eredményeképpen megközelítőleg tíz konténer telt meg felnőtt- és gyermekruhákkal, játékokkal. A konténerek tartalmát a két cég önkéntesei válogatták szét, és a Masped szállítja ki a kiválasztott helyszínekre. Az adományokból részesülő települések: Andocs, Budapest XX. ker., Fajsz, Jánoshida, Kisszékely, Kunszentmiklós, Magyarkeszi, Nagyszékely, Ozora, Pomáz, Sarkadkeresztúr, Tenk, Tiszaigar, Tomajmonostora, Törökbálint.

A Pannon vállalati felelősségvállalásáról bővebb információt itt talál.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már készül az új Apple TV, ez valami nagyon új lehet

Már készül az új Apple TV, ez valami nagyon új lehet

Előkerült egy videó az április elején történt hatalmas balesetről az Árpád hídon

Előkerült egy videó az április elején történt hatalmas balesetről az Árpád hídon

Fehéroroszországban leállították az Euronews adását

Fehéroroszországban leállították az Euronews adását