Hátborzongató sorozatban kapott szerepet Marilyn Manson

Hátborzongató sorozatban kapott szerepet Marilyn Manson

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A sötétség urai, Marilyn Manson és Stephen King egyesítik erőiket, így lesz sorozat a Végítélet című regényből.

1990 nyarán elszabadul egy halálos vírus, amelyet az amerikai hadsereg fejlesztett ki. A vírus, amely szuperinfluenzaként válik ismertté, gyors ütemben terjed, és szinte egy szempillantás alatt megsemmisíti a Föld lakosságának nagy részét – ez a kiindulási pontja Stephen King posztapokaliptikus regényének, a The Standnek, amely magyarul a Végítélet címet kapta.

A könyvből egy tízrészes minisorozatot készít a CBS, a rendező Josh Boone lesz (Csillagainkban a hiba), és most kiderült, hogy fontos szerepet fog kapni a szériában Marilyn Manson is. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan kit fog alakítani az énekes, de mi biztosan a főgonosz Randall Flagg, a "sötét ember" szerepét osztanánk rá.

Manson egyébként mostanában rettentően elfoglalt, például nem rég fejezte be a Doors The End című számának feldolgozását a sorozathoz, jelenleg 11. stúdióalbumát rögzíti, készül a nyári turnéjára, és hamarosan megjelenik könyve a festményeiből. Mi csak reméljük, hogy azért nem hajtja túl magát, mert tavaly összeesett már egyszer a színpadon.

Hozzászólások