Segélyhivatalból dobták ki az East 17 egykori sztárját

Segélyhivatalból dobták ki az East 17 egykori sztárját

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Brian Harvey-nak nem ez az első botránya idén.

Segélyhivatalból dobták ki az East 17 egykori sztárját, Brian Harvey-t - számolt be a brit bulvársajtó. A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb londoni fiúzenekarának tagjaként megismert, 45 éves Harvey YouTube-csatornáján posztolt videót arról, ahogy bizonyítékokkal igyekszik a hivatalba, mert felülvizsgálták a kérelmét, és attól tart, hogy ha megvonják tőle a szociális támogatást, az utcára kerül.

A négyperces, rettentő kínos videón hallható az is, ahogy vitába keveredik a hivatal munkatársaival, üvöltve és káromkodva szidja őket, de beszél arról is, hogy az ő 20 millió eladott lemeze után fizetett adója nélkül nem lenne munkájuk.

Barley-nak nem ez az első botránya idén: márciusban azt követően vették őrizetbe, hogy videót posztolt anyagi gondjairól, és azt kérte, hadd találkozhasson Theresa May miniszterelnökkel. A rendőrök akkor azt nyilatkozták, a videó alapján attól tartottak, hogy Barley kárt tesz magában.

A popsztár nyíltan beszélt korábban depressziójáról és öngyilkossági hajlamáról, tavaly – megint csak YouTube csatornáján – arról magyarázott egy igen hosszú videón, hogy öt éve nem hagyta el otthonát. A zavart egykori zenész a monológban hadat üzent azoknak, akik saját háza rabjává tették.

2005-ben egy különös autóbalesete volt nem sokkal az után, hogy diagnosztizálták nála a depressziót, és állítólag többször kísérelt meg öngyilkosságot. Azt nyilatkozta, saját autója ütötte el, mert rosszul lett, miután három óriási, sajtos-majonézes hajában sült krumplit evett meg. Öt évvel korábban pedig helyreállító műtétet végeztek el rajta, miután egy machetével támadtak rá egy notthinghami bár parkolójában.

Harvey 1991-ben lett az East 17 tagja, hat évvel később pedig azzal okozott felháborodást, hogy egy interjúban arról beszélt: szerinte helyén való az ecstasy fogyasztása.

És egy videó abból az időből, amikor Barley még énektudásával (is) szerzett hírnevet magának:

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Hozzászólások