szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy svájci sminkmárkára bízza a bőrét az amerikai elnök.

Az amerikai elnök megjelenése jó ideje találgatásokra adott okot, az arcának a színe olyannyira téma volt, hogy még a Fehér Háznak is foglalkoznia kellett vele: egész pontosan kitartóan tagadták, hogy Donald Trump arcbőrének narancsos csillogása valamiféle külső beavatkozás eredménye lenne. Jó gének – ez volt a magyarázat.

Ennek most ellentmond az a Washington Postban megjelent cikk, amely az elnök két, illegális bevándorlóként a Bedminster golfklubban dolgozó házvezetőnőjének a történetét mutatja be. Sandra Diaz és Victorina Morales elsősorban azért szólalt meg, hogy rávilágítson az elnök képmutatására, aki egyrészt elítélően beszél az illegális bevándorlókról, másrészt viszont nagyon is igénybe veszi a munkájukat a saját ingatlanjaiban.

A cikkből azonban mellékesen az is kiderül, hogy Trump hálószobájában mindig lennie kellett két teli és egy félig teli doboz Tic Tacnak, illetve a Bronx Colors nevű svájci sminkmárka Narancs BHC06 árnyalatú korrektorának. A cikk szerint Trump nagyon nagyvonalúan használta a terméket, még úgy is, hogy a házvezetőknek újra meg újra új ingeket kellett beszerezniük, mert a korrektor összefogta az elnök ingeinek a gallérját.

A Bronx Colors nyilván felismerte a hírben rejlő marketingértéket, és most már Trump kedvenc termékeként és árnyalataként hirdeti a korrektort.

©

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lukácsi Katalin meztelenül mutatta meg, milyen közel van Auschwitz

Lukácsi Katalin meztelenül mutatta meg, milyen közel van Auschwitz

Szijjártó: Ki kell iktatni a szélsőséges elemeket a magyar–ukrán kapcsolatokból

Szijjártó: Ki kell iktatni a szélsőséges elemeket a magyar–ukrán kapcsolatokból

OGYÉI: Odafigyeléssel a gyártói figyelmeztetés ellenére is lehet használni az orosz vakcinát

OGYÉI: Odafigyeléssel a gyártói figyelmeztetés ellenére is lehet használni az orosz vakcinát