szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Eddig nem tudtuk elképzelni, hogy milyen lehet az, amikor az Emmi vezetője tavirózsák között úszik.

Új festménnyel jelentkezett Máriás Béla, vagy művésznevén drMáriás. A Facebookra posztolt kép leírása szerint a képén "Dr. Kásler Miklós tavirózsák között úszik Roy Lichtenstein műtermében".

A művész azzal kommentálta új munkáját, hogy "nehéz időkben különösen oda kell figyelni a testi és lelki egészségünk megóvására, hiszen úgy tudunk csak többet és jobban teljesíteni, ha erősek és kiegyensúlyozottak vagyunk. Ugyan megnyugtató, hogy egy svájci vagy japán színvonalú egészségügyre támaszkodhatunk, mégis a meditáció, a felfrissülés és a megtisztulás a legfontosabb."

drMáriás szépen halad a koronavírus-járvány elleni védekezés kormányzati szereplőinek a megfestésében. Nemrég Győrfi Pál és Müller Cecília is vászonra került, alig várjuk, hogy Kiss Róbert rendőr-alezredest is megörökítse az operatív törzsből.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
HVG360 hvg360

drMáriás a Home office-ban: "Színháznak ez ismét egy nagyszerű helyzet"

A járvány is olyan helyzetet teremtett, amiben minden politikus megjátszhatja magát – állítja drMáriás. Szerinte szomorú, hogy a vírus miatt sem tette félre a politika a sárdobálást, de ezt is megpróbálja műveiben értelmezni. A képzőművész újabb közéleti témájú alkotást készít, elmesélte, Kásler Miklóst milyen szerepben festi meg.

Huszonegy bányász rekedt 1200 méter mélyen egy kínai bányában

Huszonegy bányász rekedt 1200 méter mélyen egy kínai bányában

Egyre nagyobb a káosz Észak-Írországban

Egyre nagyobb a káosz Észak-Írországban

Brad Pitt saját ruhakollekcióval állt elő

Brad Pitt saját ruhakollekcióval állt elő