szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Dining Guide étteremkalauz négy esztendővel ezelőtt alapította a Magyarország Legjobb Étterme címet. A hazai vendéglátásban jelenleg legrangosabbnak tartott elismerés adományozásáról egy ínyencekből álló társadalmi zsűri dönt.

Első körben szakemberek segítségével összeállítják a díjra esélyes éttermek listáját, amelyet a tesztelések során tízre szűkítenek. A 2008-as top-10-be az Arany Kaviár, a Bock Bisztró, a Chateau Visz, a Csalogány 26, a Fausto’s, a JT Corso (korábban Susogó), a Lou Lou, az Onyx, a Páva és a Segal jutott be. A pálmát végül is a Bock vitte el újraértelmezett magyar fogásaival és  a nemzetközi trendeket ötvöző, kísérletező konyhájával.

 

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!