szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A krémlevesekben az a jó, hogy a rengeteg zöldségen kívül mindenféle egyéb extrával meg lehet bolondítani, és így azok számára is kívánatos finomsággá válik, akik egyébként nem rajonganak a levesekért vagy épp a zöldségekért.

Krémlevest főzni nem nagy tudomány. Mindegyiknek ugyanaz az alapja: a zöldséget fűszerekkel, sóval vízben megfőzzük, majd botmixerrel vagy turmix gépben pépesítjük. A még krémesebb hatás érdekében a mixeléskor tejszínt is tehetünk hozzá, de ez nem kötelező elem. A következő 3 példán keresztül azt is bemutatjuk, mivel lehet még kiadósabbá, tartalmasabbá tenni őket.

A life-style.hu cikkéért és a receptekért kattintson ide!

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!