szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mostantól már igazán a magyaroké a terep a Nobu Budapestben. Lloyd Roberts executive chef és Christina Hansen restaurant manager egyéves szerződésének lejártával átvette a hazai csapat az étterem vezetését.

A konyhafőnöki teendőket a jövőben Schreiner Gábor látja el. Schreiner húsz éves vendéglátós tapasztalattal rendelkezik. 1994-től öt éven keresztül a budapesti Vadrózsa étteremben,majd tíz esztendeig a Fuji étteremben dolgozott, 2004-től főszakácsként. A Nobu kezdőcsapatához 2010 tavaszán, az étterem nyitása előtt csatlakozott; az elmúlt évben Lloyd Roberts mellett a Nobu sous séfjeként tevékenykedett.

Héjássy Flórian étteremvezető vendéglátóipari tanulmányait Londonban végezte, miközben már a Nobu London munkatársaként dolgozott. 2010-ben, öt év után érkezett haza, és ő is már a nyitás időszakában a Nobu Budapest stábjához tartozott. Az étteremvezetői poszton a dán származású Christina Hansent váltja, aki egyéves magyarországi megbízatása előtt a Nobu Miami, Nobu Cape Town és Nobu Dubai éttermekben dolgozott.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!