szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megkérik az árát rendesen annak a hatkötetes, 2438 oldalas szakácskönyvnek, amit a multimilliomos Nathan Myhrvold jegyez.

S amit Fűszeres Eszter szívesen megrendelne a Váncsa szakácskönyv mellé a könyvespolcra. Csak van egy kis bibi, a 477 dolláros (100 ezer forint körüli) mű 21 kilogrammot nyom, és ez ugyebár jelentősen megdobná a postaköltséget.

Pedig a Wall Street Journal szerint a Modernist Cousin: Art and Science of Cooking (Modern konyha: Művészet és tudomány a főzésben) egyszerű háziasszonyoknak is szolgál praktikus tanácsokkal. Ezért nem is tett mást (amúgy számítógépes zseni) szerzője, minthogy afféle hobbifőzőként berendezett magának egy konyhalaboratóriumot, telezsúfolta szuper főző-sütő ketyerékkel és szerződtetett néhány kutatót meg sztárszakácsot. Első dolga az volt, hogy félbe vágja a berendezéseket, s így mutassa meg működésüket, aztán jöhettek a receptek meg a jó tanácsok.

Ha bepillantana a könyvbe, s megnézne egy videót, látogasson el a blogra, kattintson!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
G. W. Bush: A migránsok mindig is értéket jelentettek Amerikának

G. W. Bush: A migránsok mindig is értéket jelentettek Amerikának

Lövöldözés volt a FedEx indianapolisi telepén, nyolcan meghaltak

Lövöldözés volt a FedEx indianapolisi telepén, nyolcan meghaltak

Vészjósló nevű hatósághoz "szervezi ki az államot" a Fidesz

Vészjósló nevű hatósághoz "szervezi ki az államot" a Fidesz