szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ezekben a napokban másról sem hallani,mint hogy ki,mit,mennyiért,mit csinál karácsonyra. Folynak a konyhai terepgyakorlatok,míg össze nem csuklunk a Csendes éj hangjaira.

Most levadásztunk egy jó ötletet, olcsó,meglepő, első hallásra talán megrázó is. "Akinek megemlítettem eddig, hogy véres hurka bonbont készítettem, mindenki kiakadt rajta” – állítja a Rita konyhája szerzője, a kedélyeket megnyugtatandón mindjárt hozzátéve, pedig nem is tett a hurkába csokoládét. Viszont hústűre húzta a hurkagolyókat,és narancsolajos majonézzel, céklasalátával,diós morzsával bonbonizálta.

A receptért látogasson el a blogra.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!