Horvátországban is fesztivált tervez a Sziget Kft.

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A horvát tengerparton is rendezne fesztivált a Sziget Kft. - tudta meg a Világgazdaság Gerendai Károlytól, a cég ügyvezetőjétől.

A gazdasági napilapban szerdán megjelent cikk szerint a kft. már helyszínt és partnereket is talált a tervhez. Az eseményt valószínűleg július utolsó heteiben rendeznék, hogy ne ütközzön a hazai fesztiváljaikkal.

A tengerparti rendezvény a Balaton Sound által kínált magasabb minőségi színvonalat célozza meg, a helyszínül szolgáló kempingben például faházakban, apartmanokban is megszállhatnak majd a látogatók, valamint a terepen épített kiszolgáló infrastruktúra is fejlettebb.

Gerendai Károly szerint az esemény mind a magyarok, mind az ott nyaraló többi külföldi érdeklődését felkeltheti.

Mint korábban már megírtuk, Gerendai Károly szerint várhatóan nyereséges lesz az idei Sziget fesztivál, bár az utolsó nap látogatószámáról még nem állnak rendelkezésre pontos adatok. A Sziget fesztivál nemzetközi jellegét jól tükrözi, hogy a hetijegyesek 75 százaléka külföldi, a napijegyesek 80 százaléka pedig magyar, így a fesztivál végére nagyjából elmondható, hogy fele-fele arányban érkeztek a magyar és a külföldi látogatók a fesztiválra.

Hozzászólások