szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy munkatárs fertőzött, de a munkarend marad.

Koronavírus - a második hullám
Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Pozitív lett a Pénzügyminisztérium egyik munkatársának koronavírusteszteje. Ezt Varga Mihály miniszter közölte a közösségi oldalán.

Varga azt írta: az előírt lépéseket megtették, elkülönítették az érintettet, fertőtlenítettek, és teszteket végeztek; a munka „normális rendben” folytatódik.

„A járvány második hullámában meg kell tanulnunk a vírussal való együttélést” – tette hozzá a pénzügyminiszter bejegyzése végén.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Maszkokat, köpenyeket, kesztyűket is tárol majd nálunk az unió

Maszkokat, köpenyeket, kesztyűket is tárol majd nálunk az unió

Radar360: Reálkereset? Sok jóra ne számítson

Radar360: Reálkereset? Sok jóra ne számítson

Kétkötetes lesz a Presser-könyv: jövőre jön a folytatás

Kétkötetes lesz a Presser-könyv: jövőre jön a folytatás