szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az új csatorna indulásának ténye egy, az Origón csütörtökön megjelent cikkből derült ki, de hogy mi lesz rajta látható, az még titok.

A Mészárosné Kelemen Beatrix érdekeltségébe tartozó Media Vivantis Zrt. új csatornát indít idén szeptembertől – vette észre az Origo.hu-n megjelent hírt a Media1. Azt még nem tudni, milyen tematikájú adások lesznek láthatók az új csatornán, azt ugyanis nem árulták el.

A cikkben idézik a céget vezető Hajdú Pétert, aki azt mondta: a portfólióba tartozó LifeTV ötórányi saját gyártású műsort tervez tavaszra, napi realityvel, többek közt olyan celebekkel, mint Gáspár Győző, Berki Krisztián vagy épp Nagy Alekosz. Ezt főműsoridőben vetítik majd, este hét és nyolc között, és Hajdú elmondása szerint a TV2-es Édes élethez hasonlít majd.

A Mészáros Lőrinctől éppen váló lévő Mészárosné Kelemen 2019 áprilisában alapította meg médiavállalkozását, a Media Vivantist.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
India a nyájimmunitás közelébe érhetett, de nem tudja, hogyan

India a nyájimmunitás közelébe érhetett, de nem tudja, hogyan

Piri Kati, holland EP-képviselő: Hollandul gondolkodom, magyarul érzek

Piri Kati, holland EP-képviselő: Hollandul gondolkodom, magyarul érzek

Tartja magát a 362 forint feletti árfolyamon az euró

Tartja magát a 362 forint feletti árfolyamon az euró