szerző:
hvg.hu

Nincs olyan pontja az országnak, ahol ne esne ma az eső.

Az egész országra elsőfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a felhőszakadás miatt. A következő órákban gyakorlatilag nincs olyan helye az országnak, ahol ne lenne nagy eső, de a teljes napra érvényes figyelmeztetés is életben van. A helyzet holnapra javulhat, akkor már csak a Nyugat-Dunántúlon kell nagyobb esőkre felkészülni.

Mint írták, ma estig, akár késő estig több hullámban várhatóak zivatarok, intenzív záporok, helyenként felhőszakadás (30-50, kevés helyen akár 50 milliméternél is több esővel) szélerősödés (40-65 km/h), és esetleg kisebb méretű jég kíséretében.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!