Dacolnak a válsággal. Szálloda és konferenciaközpont Budapest kapujában

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
ingatlanmenedzser.hu

A szállodát a Corinthia üzemelteti.

A szállodát a Corinthia üzemelteti. A 2012-re elkészülő létesítményben a 200 szoba mellé külön épületben, értékesítési céllal, 300 lakosztályt létesít a fejlesztő. Ezeket a teljesen berendezett lakosztályokat szerdától 150-300 ezer euróért lehet lekötni.

Az M1 autópálya közelében az Etyeki-dombság és a Zsámbéki-medence közötti 280 hektáros területből 7 hektárt foglal el a most bejelentett projekt. A területen található még egy 15 hektáros tó, és épül golfpálya, mellette villák és társasházak. A hotel mellé tervezett konferenciaközpont újdonsága, hogy 1.600 személy tud egy teremben leülni, és ennek fele kaphat egy időben vacsorát - ismertette Pál Kata értékesítési menedzser, aki az idegenforgalmi ipar jövőjét a konferencia- és a wellneszturizmusban jelölte meg.
 
A szálloda melletti 9 épületben elhelyezkedő luxus lakosztályok - sweets-ek - különlegessége, hogy teljesen berendezve adják át ezeket. A falakat magyar festők eredeti képei díszítik majd. A teljes Budapest Gate 2012-re lesz készen - mondta Arie Yom Tov, aki az MTI kérdésére nem tartotta aggasztónak a projekt finanszírozását. Miután az építést egy év múlva kezdik, addig a pénzpiacok némileg stabilizálódnak, a nagy pánik lecseng, így újra hitelhez lehet jutni - mondta.