Neo Center pláza: az üzletek 40 %-ára már van bérlő

Neo Center pláza: az üzletek 40 %-ára már van bérlő

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
ingatlanmenedzser.hu

A bevásárlóközpont, amelynek alapkövét 2008 nyarán rakták le, a...

A bevásárlóközpont, amelynek alapkövét 2008 nyarán rakták le, a hármas metró vonalán, a Határ úti megállónál épül, egy 1,35 hektáros telken. A Neo Center a londoni székhelyű Chayton Capital LLP befektetési alapkezelő vállalat és a Whitestone Investment Consulting Ltd fejlesztésében mintegy 15 milliárd forintos beruházással valósul meg.
 
Az 55.000 négyzetméter bruttó szintterületű Neo Center 11 szintes lesz, amelybe beletartozik a kétszintes földalatti mélygarázs, és egy kilencszintes irodaház.

Az alapkőletételkor még az volt a cél, hogy 2010 tavaszára elkészüljön a komplexum, azonban engedélyezési problémák miatt egy évvel csúszik az átadás - mondta el az MTI-nek Boros Ferenc, a Whitestone Investment bérbeadási koordinátora. Hozzátette: az engedélyek birtokában már jó ütemben tudnak haladni az építkezéssel, és 2010 elejéig szeretnék bérbe adni az üzletek 90 százalékát.A Neo Center nemcsak bevásárló-, hanem iroda- és sportközpont is lesz. A megszokott kiskereskedelmi üzletek, éttermek és kávézók mellett ugyanis itt helyet kap egy 5.000 négyzetméteres sport- és szabadidőrészleg is, ahol három szinten fedett és szabadtéri futball- és kosárpálya, fitnesz központ, étterem és tetőterasz is várja majd a látogatókat. Az irodaházban nyolc szinten 17.000 négyzetméter "A" kategóriás irodaterület várja a bérlőket. Az irodaterületeket később, 2010-ben kezdik el értékesíteni - mondta Boros Ferenc.

Hozzászólások