szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Újszülött gyermekének megölése miatt emeltek vádat egy 34 éves bodrogi nő ellen. Az asszony 2011 januárjában egy eltitkolt terhesség után házuk fürdőszobájában, a kádban egészséges kislányt szült, de egy ollóval elvágta a baba nyakát.

 A halott gyermeket egy takaróba csavarta, majd egy műanyag zacskóba tette, és elrejtette a konyhában lévő 200 literes fagyasztóládában - ismertette a vádiratot Fekete Róbert, a Somogy Megyei Főügyészség szóvivője szombaton.

A holttestet az asszony élettársa találta meg múlt év novemberében.

A vádlottnak és az élettársának már volt egy 2002-ben született közös gyermeke. Az asszony azért titkolta el a terhességét, és ölte meg az újszülöttet, mert a férfi nem akart több gyermeket.

A Somogy Megyei Főügyészség a vádiratban fegyházban végrehajtandó szabadságvesztést, mellékbüntetésként közügyektől való eltiltást indítványozott, továbbá azt, hogy a Kaposvári Törvényszék szüntesse meg a vádlottnak az idősebb gyermeke feletti szülői felügyeleti jogát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
900 lóerő talán már elég lesz az új M5-ös BMW-ben

900 lóerő talán már elég lesz az új M5-ös BMW-ben

Apró erősödéssel nyitott a forint

Apró erősödéssel nyitott a forint

Fontos frissítés érkezett a gépére, már most törölheti vele a hamarosan veszélyessé váló Flasht

Fontos frissítés érkezett a gépére, már most törölheti vele a hamarosan veszélyessé váló Flasht