Tetszett a cikk?

A Budapest nyolcadik kerületében lévő Szentkirályi utcában lesz a Fidesz új székháza. A párt a 2150 négyzetméteres ingatlant hosszabb távon bérelné – közölte csütörtökön Navracsics Tibor, a Fidesz pártigazgatója.

A Fidesz elnöksége csütörtöki ülésén tizenegy ajánlatból választotta ki azt a nyolcadik kerületi, Szentkirály utcában található ingatlant, amelyet a párt székházként bérel majd. A 2150 négyzetméteres ingatlan az úgynevezett Makona irodaházban van. A bérlés részleteiről még tárgyalnak, de az új székház bérleti díja Navrancsics szerint a jelenlegi piaci árak alsó skálájába sorolható. Az MTI a párthoz közel álló forrásból úgy értesült, hogy a Fidesz négyzetméterenként 7,5 eurót fizet a bérbeadónak havonta.
A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség szeptemberben döntött arról, hogy bérbe adják Lendvay utcai székházát, és egy másik ingatlanba költöznek. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kirúgták a brit férfit, majd másnap 1 millió fontot nyert a lottón

Kirúgták a brit férfit, majd másnap 1 millió fontot nyert a lottón

Bocsánatot kért a BBC egy rasszista beszólás miatt – de már későn

Bocsánatot kért a BBC egy rasszista beszólás miatt – de már későn

Nem volt telitalálatos a hatos lottón

Nem volt telitalálatos a hatos lottón