szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Vajda Éva, a Manager Magazin főszerkesztő-helyettese vehette át az előző év legjobb "nyomozó-újságírási" teljesítményéért odaítélt Gőbölyös Soma-díjat és az azzal járó egymillió forintos jutalmat csütörtökön Budapesten.

Vajda Éva díjazott cikksorozata a Magyar Telekom, illetve a T-Mobile óriásvállalatoknál "dúló utódlási és belharcok kulisszatitkairól adott alapos és lebilincselő tudósítást" - tájékoztatott a Gőbölyös József "Soma" Alapítvány.

A cikkek sorrendben Ki nevet a végén?, Időzített banánhéj, A nagy hezitálás, Homályos végjáték, illetve A saga folytatódik címmel jelentek meg a Manager Magazinban.

Az alapítványt Gőbölyös József újságíró - ahogy barátai hívták, Soma - 2000-ben bekövetkezett halála után hozták létre barátai és kollégái. A 2002 óta adományozott díjat fiatal, 37 éven aluli újságírók nyerhetik el tényfeltáró munkáikkal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Média

Bogád Zoltán kapta a Göbölyös Soma-díjat

Bogád Zoltán, az Index internetes portál újságírója vehette át az előző év legjobb "nyomozó-újságírási" teljesítményéért odaítélt Göbölyös Soma-díjat és az azzal járó egymillió forintos jutalmat kedden.