szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?

Nem indított büntetőeljárást a rendőrség azzal a boncmesterrel szemben, aki kilátásba helyezte egy újságírónak, hogy emberi koponyát tud szerezni a számára - értesült a HavariaPress.

A rendőrség indokolatlannak tartja a nyomozás elrendelését a szegedi férfival szemben, aki egy kereskedelmi televízió magazinműsorának rejtett kamerás felvételei szerint emberi koponyát tudott volna szerezni munkatársuknak. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának emberei megvizsgálták az eset körülményeit, értékelték, elemezték az érintett intézmény által lefolytatott belső vizsgálatot, s ezek alapján nem merült fel bűncselekmény gyanúja. Az üggyel kapcsolatosan feljelentés sem érkezett a rendőrségre, így nem kezdeményeznek eljárást.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!