szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az eset egy 100 kilométeres sebességkorlátozó táblánál történt, ahol Gusztos Péter saját bevallása szerint 155 kilométer/órás sebességgel hajtott az autópályán.

Gusztos Péter liberális politikust még szeptember 19-én fényképezték le az M1-es autópályán, Budapest közelében. Elmondása szerint azért volt ilyen hosszú az ügy átfutási ideje, mert az SZDSZ-frakció autóját vezette és a rendőrségnek a párttól le kellett kérni, ki ült a kérdéses időben a volán mögött. 
 
"Egy vidéki rendezvényről tartottam egy budapesti élő televíziós beszélgetésre" - indokolta Gusztos Péter a sebességtúllépést. A képviselő önként lemondott mentelmi jogáról, hogy a rendőrség le tudja folytatni az eljárást.
 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Covid-oltásra sietett 200 km/h-val egy 88 éves nyugdíjas

Covid-oltásra sietett 200 km/h-val egy 88 éves nyugdíjas

Időzíthető SMS-t kapnak az androidosok

Időzíthető SMS-t kapnak az androidosok

Új cégükkel már külföldre tekingetnek Mészárosék

Új cégükkel már külföldre tekingetnek Mészárosék