Választási eredmények élőben a hvg.hu-n

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A vasárnapi urnafelnyitást követően hírfolyammal és személyre szabható szolgáltatással jelentkezik a hvg.hu, így olvasóink az összes állva maradt választókerület eredményének alakulását élőben követhetik.

A hvg.hu a kampánycsend vasárnapi feloldását követően azonnal elindítja hírszolgáltatását. Átszabott címlapunkon könnyen követhetik, hogy éppen hány mandátum megszerzésénél járnak a parlamentbe bekerült pártok.

Ha néhány egyéni választókerületi eredményre különösen kíváncsiak (vagy akár az összesre), személyre szabható oldalunkon követhetik a legfrissebb eredményeket. (Az általunk is használt, részeredményeket összesítő rendszer - az OVB ígéretei szerint - vasárnap 19 óra után 20-30 perccel indul be.)

Munkatársaink - akárcsak két hete - élő videoközvetítés keretében tudósítanak a választási helyszínekről, ezekről a helyszínekről folyamatos hírekkel és fotókkal jelentkezünk.

Figyelemmel kísérjük a közösségi oldalakon zajló üzengetéseket, címlapunkon szemlézni fogjuk az ezzel kapcsolatos Twitter-bejegyzéseket.