Illegális pókerklubra bukkantak a rendőrök Miskolcon

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Egy Miskolcon működő illegális pókerklubra csapott le a rendőrség a napokban; az APEH munkatársaival közösen tartott akció során több pakli kártyát, készpénzt, illetve asztalokat foglaltak le - tájékoztatta a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője hétfőn az MTI-t.

Dobi Tamás közölte: a miskolci rendőrkapitányság felderítő osztálya az APEH szerencsejáték-felügyeleti osztályának munkatársaival egy hete - december 21-én közös akció keretében átfogó ellenőrzést tartott egy miskolci ingatlanban. Az épületben a hatóságok rendelkezésére álló adatok szerint tiltott szerencsejátékokat szerveztek. Az akció idején is éppen többen várták a "szerencséjüket", azonban ezúttal a rendőrök lepték meg a társaságot - ismertette a részleteket.

Hozzátette: az intézkedés során megállapították a tiltott szerencsejáték szervezését, mivel az érintettek semmilyen hatósági engedéllyel nem rendelkeztek. A miskolci rendőrkapitányság tiltott szerencsejáték szervezése miatt indított eljárást.

A büntető törvénykönyv szerint aki tiltott szerencsejátékot szervez, vagy ehhez helyiséget bocsát rendelkezésre, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.