Index: duplán is főszerkesztő lett a Cohn-Bendit-riport készítője

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Papp Dániel - aki egy korábbi beszámolójában hamis színben tüntette fel a Daniel Cohn-Bendit zöldpárti politikus magyarországi látogatásán történteket - a hír és hírháttérműsorokért felelős főszerkesztői poszt mellé megkapta az MTVA közéleti műsoraiért felelős főszerkesztői posztot is - tudta meg az Index. Elődje, Gazsó L. Ferenc az MTVA vezérigazgató-helyettese lett.

A nemrégiben a Duna Tv vezérigazgatójának választott Dobos Menyhért helyére Gazsó L. Ferencet választották az MTVA tartalom-előállítási vezérigazgató-helyettesének - írja több, meg nem nevezett forrásra hivatkozva az Index.

Gazsó L. Ferenc eddig az MTVA közéleti műsoraiért felelős főszerkesztője volt. Augusztusban a Duna TV vezérigazgatójának jelölték, de a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma nem szavazott neki bizalmat. Gazsó L. Ferencnek vezérigazgató-helyettesi kinevezése már a negyedik megbízása tavaly december óta - teszi hozzá az Index.

Az Index úgy tudja, Gazsó eddigi posztjára megbízottként Papp Dánielt nevezték ki, aki továbbra is ellátja az MTVA hír- és hírháttérműsorainak főszerkesztői teendőit is. Papp Dániel neve azóta került be a köztudatba, hogy riporterként hamis színben tüntette fel a Daniel Cohn-Bendit zöldpárti politikus magyarországi látogatásán történteket.