Előzetesben a munkatársát agyonverő győri férfi

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A 48 éves áldozat és a 38 éves elkövető régóta haragban voltak. A gyanúsított múlt pénteken, győri munkahelye előtt várta meg a sértettet, és az utcán megverte.

Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte a Győri Járásbíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan megverte a napokban munkatársát, hogy az belehalt sérüléseibe - közölte Máté Kinga, a területileg illetékes törvényszék szóvivő bírája hétfőn.

Az előzetes letartóztatás indoka a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlya, az elkövetés durva, agresszív módja, illetve az, hogy fennáll a gyanúsított szökésének, elrejtőzésének veszélye.

Az ügyész és a gyanúsított tudomásul vette a döntést, a gyanúsított védője az üléstől számított három napon belül jelentheti be fellebbezését, így az előzetes letartóztatást elrendelő elsőfokú határozat nem jogerős. 

A megyei rendőr-főkapitányság korábbi közlése szerint halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe egy 38 éves győri férfit, aki úgy megverte egy munkatársát, hogy a bántalmazott férfi belehalt sérüléseibe. A 48 éves áldozat és az elkövető régóta haragos viszonyban állt. A gyanúsított múlt péntek este, győri munkahelye előtt várta meg a sértettet, és az utcán megverte, miközben felemlegette korábbi sérelmeit.

A sértett a kórházba szállítása közben belehalt sérüléseibe. A boncolás megállapította, hogy halálát a tettlegesség során elszenvedett súlyos belső sérülések okozták.