Sound: meghalt egy fiatal férfi a Balatonnál

Sound: meghalt egy fiatal férfi a Balatonnál

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy belga lap szerint megállt egy 21 éves belga fiú szíve a Balaton Soundon vasárnap reggel. A Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság megerősítette a haláleset tényét, de részleteket nem közölt. A fesztivál szervezői szerint nem a Sound területén történt a haláleset.

A VTN belga hírportál információi szerint egy 21 éves belga fiatalembernek vasárnap reggel megállt a szíve a Zamárdiban rendezett Balaton Soundon. A rövid cikk szerint a vizsgálat még tart azzal kapcsolatban, pontosan mi idézte elő a fiú halálát.

A Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság a hvg.hu-nak megerősítette, hogy történt haláleset, de részleteket nem közöltek. Közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a körülményeket a Siófoki Rendőrkapitányság.

Vető Viktória, a rendezvény sajtósa a hvg.hu-nak azt mondta: nem tudnak a halálesetről sem a szervezők, sem a Balaton Soundon dolgozó orvosok, de a siófoki mentők és a kórháziak sem hallottak ilyen esetről. A sajtós szerint a Sound területén nem halt meg senki. Arra a kérdésre, ennek ellenére fesztiválozó lehet-e az elhunyt, Vető Viktória nem tudott válaszolni.

A hvg.hu úgy tudja, Siófokon történhetett a haláleset.