Letiltotta a Facebook Novák Elődöt, majd vissza is engedte

Letiltotta a Facebook Novák Elődöt, majd vissza is engedte

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Átmenetileg letiltotta Novák Előd jobbikos politikus oldalát a Facebook, mert rengetegen feljelentették a közösségi oldalnál az év első újszülöttje, Rácz Péter Rikárdóról írt kommentje miatt – közölte az Origo. Nováknak azonban sikerült tisztáznia magát a Facebooknál, amely feloldotta az oldal letiltását.

A Rácz Péter Rikárdó születéséről írt posztja miatt olyan sokan jelentették fel a Facebooknál Novák Elődöt, hogy a jobbikos politikus oldalát a közösségi portál kis időre le is tiltotta – közölte az Origo. Novák oldalát később újra elérhetővé tették, mert sikerült magát kimagyaráznia.

„A 2015-ben elsőként – 23 éves anya harmadik gyermekeként! – megszületett Rikárdó mellett azért persze szaporodik a magyar is néhol, pl. a mi családunkban is többen vagyunk, mint négy éve" – írta korábban Novák a Facebookon.

„A Facebookkal sikerült tisztáznom: attól, hogy sokan gyűlölködve jelentgették az oldalamat, s ki akartak rekeszteni engem a Facebookról, valójában nem sértettem meg a felhasználói feltételeket. A Facebook megvizsgálta, és elfogadta ezt, így visszakerült a már 53 800 kedvelővel rendelkező oldalam” – írta ma Novák egy új posztban.