Fotók: Három férfit és egy nőt keres a rendőrség

Fotók: Három férfit és egy nőt keres a rendőrség

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Ismeretlen tettesek azonosításához kérik a lakosság segítségét a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök. A három férfi és egy nő nagy értékű, prémium kategóriás személygépkocsikat vett bérbe, majd eladták az autókat.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást folytat csalás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt több személlyel szemben.
 
A bűnszervezet tagjai 2013-ban és 2014-ben külföldi – nemzetközi gépjárműkölcsönzéssel foglalkozó – gazdasági társaságoktól többségében nagy értékű, prémium kategóriás személygépkocsikat vettek bérbe, amelyeket Magyarországon értékesítettek.
 
A rendőrség a széleskörű elkövetői kör felderítésében további négy ismeretlen tettes kilétének megállapításában kéri a lakosság segítségét. Az ismeretlen tettesekről grafika, illetve biztonsági kamerafelvétel készült. Mindannyian tisztán beszélnek magyar és német nyelven.
  
Ez a férfi 45-50 éves, 175-180 centiméter magas, köpcös testalkatú férfi. Haja rövidre nyírt, őszes.

©

Ő pedig 45 éves, 185 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Haja rövidre nyírt, világos barna színű.

©

A harmadik ismeretlen tettes körülbelül 25-28 éves, körülbelül 165 centiméter magas, köpcös testalkatúi férfi. Haja rövidre nyírt, barna színű. Feltehetőleg budapesti tartózkodási helyű. 

©

A negyedik ismeretlen tettes körülbelül 30-32 éves, 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú nő. Haja hosszú, göndör és barna színű. Egyik szemöldökében piercinget visel.

©

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a közzétett három fantomképen, illetve a kameraképen szereplő személyeket felismeri, hívja az 06-56/501-600 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.