A TV2 felkeresett valakit, hogy kikérdezze Juhász Péterről. Ami ezután történt, arra aligha számított...

A TV2 felkeresett valakit, hogy kikérdezze Juhász Péterről. Ami ezután történt, arra aligha számított...

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A kormányközelivé alakuló TV2 riportere megkörnyékezett egy volt Milla-aktivistát, hogy Juhász Péter pénzügyeiről kérdezze, de elfelejtette, hogy a Milla-aktivisták feltehetően jobban utálják Orbán rendszerét, mint a politikussá váló volt vezetőjüket.

Torsa Mátyás egykori Milla-tag posztolta ki a Facebookra azt az üzenetváltást, amelyet a TV2 egyik riporterével bonyolított le.

A kormányközelivé változott TV2 az utóbbi napokban rászállt az Együtt politikusára, aki fideszes vezetésű Belváros korrupciógyanús ingatlanügyeinek leghangosabb kritikusa. Nyilvánvalóan ennek a kipécézésnek a keretében próbálta a riporter felkeresni Torsát, akiről úgy tudta, hogy a Millában már kritizálta Juhász pénzügyeit, bár Torsa válaszából kiderül, hogy ő a Milla gazdálkodásával nem értett egyet, bár törvénytelennek nem tartotta azt.

Szóval a TV2 riporterének, ahelyett, hogy valamiféle Juhászra terhelő nyilatkozatot kapott volna Torsától, azzal kellett szembesülnie, hogy a volt millás hasonlóképpen kiosztja őt, ahogyan azt pár napja Juhász tette a TV2 másik riporterével. Persze számíthatott rá, hogy lyukra fut, hiszen a Milla éppen az Orbán-rendszerrel szemben létrejött első igazán népszerű civil szerveződés volt.

 

©

 

Hozzászólások