Külföldön meg verik a keresztényeket

Külföldön meg verik a keresztényeket

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
Tokfalvi Elek
Tetszett a cikk?

Magyarország Kormánya most nem is dobott ki olyan hatalmas összeget az ablakon. Ez csak apró tétel a stratégiai népbutítás költségvetésében.

Az internet népe rögtön elménckedni kezdett azon, hogy Balog miniszter bejelentette a keresztényüldözés elleni helyettes államtitkárság létrehozását. „Pont ez hiányzott.” A szellemeskedőket biztos az tévesztette meg, hogy az új iroda az Emmi kebelében fog működni, ez azt a benyomást kelti, mintha a honi keresztényüldözés ellen harcolnának. Pedig egy vagy két kattintással megtudhatták volna, hogy „a világban élő, támadásokat szenvedő keresztény közösségek” segítéséről van szó.

Ha valóban üldözésük megakadályozása a cél, azt csak úgy értelmezhetjük, hogy a hírszerzés, illetve az elhárítás egyik lehetséges profilját kiszervezték azon miniszter alá, aki nem mellesleg a pszichiátriai osztályokat is felügyeli.

A bejelentést kísérő cikkben a Magyar Idők utal a libanoni keresztények helyzetére, a Saint-Etienne-du-Rouvray templomában elkövetett gyilkosságra, valamint egy olaszországi templom felgyújtására. Igen, nagyon nemes cél, hogy a libanoni keresztényeket megvédelmezzük például a Hezbollahtól – amelyet a világ számos országában terrorszervezetként tartanak számon, s amely ma a baráti orosz egységekkel vállvetve harcol a szíriai szunniták ellen –, és hogy Nyugat-Európában biztonságban legyenek a katolikus papok, hívők, templomok.

E célra a magyar költségvetésből kemény hárommillió eurót különítenek el.

De ha leszámítjuk a nyilván bőkezűen mért működési és propagandaköltségeket, csakugyan elegendő-e az összeg a kitűzött cél eléréséhez?  Köztudomású (nem az), hogy a közelmúlt nyugat-európai terrorcselekményeit nagyobb eséllyel lehetett volna megelőzni, ha nincsenek olyan rosszul finanszírozva, és ezen felül a nemzeti kormányok többet áldoztak volna a titkosszolgálatok munkájának összehangolására.

Kormányunk nem tévedhet: A mi hárommillió eurónk bizony döntő változást hozhat ezen a téren, hiszen, ha csak a francia nemzetbiztonságot nézzük, Hollande elnök az idén 4 milliárddal többet fordít erre a célra, mint tavaly. Hogy a keresztényellenesekkel (ellenük és velük szövetségben) vívott közel-keleti háború költségeit ne is nézzük.

Izgalmas elképzelése van a magyar kormánynak a világról.

Azt csak mellesleg kérdezzük meg, hogy a Keresztény Európa Védőpajzsa eddig hány keresztény- és másellenes iszlám terrorista Nyugat-Európába jutását és ottani cselekményeit akadályozta meg, hány euró befektetéssel.

Nem, Magyarország Kormánya most nem is dobott ki olyan hatalmas összeget az ablakon. Ez csak apró tétel a stratégiai népbutítás költségvetésében, melynek az árát sokkal drágábban fizetjük meg mi mind, magyarországi keresztények, zsidók, buddhisták, hinduk, muszlimok, sámánisták és ateisták.

Hozzászólások