Támogatja az olimpiás népszavazást? Bencsik András szerint ön hazaáruló

Támogatja az olimpiás népszavazást? Bencsik András szerint ön hazaáruló

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hazaárulást követ el, aki aláírásával támogatja az olimpiarendezéssel kapcsolatos népszavazási kezdeményezést – jelentette ki Bencsik András az Echo Tv-ben.

A Demokrata-főszerkesztő, Békemenet-szervező Bencsik Mészáros Lőrinc csatornájának Sajtóklubjában osztotta meg véleményét a NOlimpia-kampányról – szúrta ki a 444.hu.

Bencsik azzal nyitott, hogy ezerszer végiggondola, hogy elmondhat-e egy bizonyos mondatot a műsorban, és végül úgy döntött, elmondja, mert szerinte ez nagyon fontos. Majd közölte: 

Aki ezt aláírja, az hazaárulást követ el, ezt jó, ha tudja."

Picike, látszólag súlytalan hazaárulás, pici bűn, de bűn, a szó lelki értelmében – magyarázta tovább. Szerinte romlott emberek azok, akik a nemzetet összehozó, lelkesítő célok ellen, azok megakadályozására szervezkednek.

Az SZDSZ kölykeiről van itt szó. De tudjuk, hogy van egy romlott réteg sajnos, akiknek az a politikájuk, hogy ártani, ártani minél többet.

Bencsik szerint azok a budapestiek, akik aláírják a gyűjtőíveket, valami rosszul felfogott politikai ellenszenvből teszik ezt. "Úgy gondolják, hogy inkább ártok a közösségemnek, csak nehogy nekik jó legyen. Na, ezt úgy hívják, hogy hazaárulás, ezt nem lehet szépíteni."

Múlt pénteken a főpolgármester arra kérte a fővárosiakat, hogy ne írjanak alá, mert rontják Budapest pályázati esélyeit. Úgy tűnik azonban, hogy az emberek nem hallgattak Tarlós Istvánra: a becslések szerint egyetlen hét alatt összejött a szükséges szignómennyiség fele, úgy, hogy még be sem indult a Magyar Kétfarkú Kutya Párt plakátkampánya, amelyre több mint 10 millió forintot dobtak össze a szimpatizánsaik.

Leálltak Gyurcsányék a csalóka olimpiás aláírásgyűjtéssel

"Visszavonjuk a DK olimpiai online aláírásgyűjtését" - közölte a párt honlapján a Demokratikus Koalíció sajtóirodája.

Hozzászólások