Orbán: Óriási kihívás lesz az Emminek a diákok nyelvtanulásának megszervezése

Orbán: Óriási kihívás lesz az Emminek a diákok nyelvtanulásának megszervezése

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A miniszterelnök Balatonalmádiban beszélt a következő fél év legfontosabb feladatairól, és hitet tett Donald Trump mellett is.

A következő fél év legfontosabb feladatának azt nevezte Orbán Viktor a balatonalmádi kihelyezett Fidesz-frakcióülésen (ahova utolsónak érkezett), hogy jogszabályokba foglalják a kormány családvédelmi programjának hét pontját, írja a Magyar Nemzet. Július 1-jétől mindegyiket szeretnék útjára bocsátani, csak a négygyerekes anyák szja-mentessége indul 2020-tól, mert az adótörvényeket nem lehet év közben módosítani. Óriási szervezési feladatot jelent az Emmi számára, hogy megteremtsék a középiskolás diákoknak a kétszer kéthetes külföldi nyelvtanulási lehetőséget.

Megtalálta Orbán a nyelvtanulás Szent Grálját?

Egy jól átgondolt program valóban segíthetné a diákok nyelvtudását, ám korántsem biztos, hogy ez a leghatékonyabb és legolcsóbb eszköz erre.

Orbán arról is beszélt, a migráció a tétje az EP-választásoknak, és a magyar-amerikai kapcsolatok jó irányba haladnak, az országnak az az érdeke, hogy maradjon a Trump-elnökség.

Hozzászólások