szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Jobbik feledtetné a múltját, de így nehéz lesz.

A HírTv-n jelent meg egy 2010-es kampányrendezvény felvétele, ahol Pörzse Sándor zsidózott, Jakab Péter pedig arról beszélt,

nyilván a csendőrségről továbbra sem fogunk lemondani. A csendőrségnek nem az lesz a feladata, hogy b*ziparédákat biztosítson. Miskolcról több mint 100 rendőrt küldtek, mert olyan jól állunk, ezeket az aberráltakat kell nekik kísérgetni.

©

Jakab Péter a hvg.hu-nak azt mondta,

a szexualitás a hálószobába tartozik, nem a közterületre,

de azzal érvelt, nem általában a homoszexuálisokról bezsélt, hanem azokról, akik a közerkölcsöt, nemzeti és vallási jelképeket sértve vonultak végig az Andrássy úton. Kérdésünkre, hogy a Pride a Jobbik szerint megtartható-e, Jakab azt mondta, ha olyan kisebbség uralja el a rendezvényt, aki közerkölcsöt sért, akkor arra nincs szükség.

Nem akarom megmagyarázni a kisfiamnak, hogy a bácsi miért van tangában az utcán.

Arra, hogy miért nevetett Pörzse zsidózásán, azt mondta, Orbán beszólásain is nevet, de az nem azt jelenti, hogy egyet is ért vele.

Az elmúlt hetekben számtalan kínos felvétel került elő jobbikos politikusokról, illetve Sneider Tamás pártelnök feleségéről is, aki a saját esküvőjén náci karlendítést mutatott be. Snieder erre azt mondta, felesége nem tartja magát nácinak. Szávay István az országgyűlési mandátumáról is lemondott, miután egy kiszivárgott felvételen egy zsidónak tartott nő megütésével dicsekedett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Legalább 800 ember halt meg a világban, mert elhitte a koronavírusos álhíreket

Legalább 800 ember halt meg a világban, mert elhitte a koronavírusos álhíreket

Megfertőződött Pápán egy kisgyerek, bezárták az óvodát

Megfertőződött Pápán egy kisgyerek, bezárták az óvodát

Kész ráfizetés Mészárosék horvátországi luxusvillája

Kész ráfizetés Mészárosék horvátországi luxusvillája