Németh Szilárd fegyverenciklopédiával ült be a parlamentbe

Németh Szilárd fegyverenciklopédiával ült be a parlamentbe

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

©

A jó politikus képezi magát, elmélyül szakterületének világában, ismereteket szerez. Nemrég Németh Szilárd HM-államtitkár kipróbálta magát a lőtéren, Rambóként csapott le a lőfegyverekre. "A Česká zbrojovka gyár típusait egyelőre még Csehországban gyártják, s Kiskunfélegyházán szerelik össze. Azonban 2019 második félévtől már a gyártósorok is az alföldi üzemben lesznek. (...) Nekem a Scorpion és a P-09 jött be."

Most pedig a parlamentben kapta le fotósunk, ahogy a Kézifegyverek képes enciklopédiája című könyvvel ül az ülésteremben. A kiadója szerint a könyv több mint 800 színes illusztrációval mutatja be a lőfegyverek világát a 15. századtól napjainkig, a kovás fegyverektől a páncéltörőkig. "A könyv külön fejezetben mutatja be a mindenkori magyar haderőben használatos hadi lőfegyvereket 1848-tól egészen napjainkig."

Némethnek volt dolga: legutóbb a hvg.hu által megírt, honvédelmi középiskolában történt szexuális erőszak ügyében kellett cselekednie. De a csepeli birkózókat patronáló Németh Szilárd sem tétlen, nemrég 2 milliárd forintot kapott az általa alapított csepeli birkózóalapítvány.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Hozzászólások