szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A független főpolgármester-jelölt a Lánchídon tartott kampányrendezvényen beszélt programjáról és a „két rémkurzusról”, a „narancs és a vörös hamis dilemmájáról”. Szerint programja, a Sétáló Budapest az elmúlt 30 év alternatíváját kínálja.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

A Lánchídon tartotta meg gyűlését Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt csapata, és azért ott, mert programjuk szerint lezárnák a hidat az autóforgalom elől. A rendezvényen Puzsér keményen ostorozta a „kokainista, pszichopátiás, maffiaszerűen működő” politikai elitet. A jelölt megfogalmazása szerint: nem férnek össze sem azokkal, akik most fosztják ki az országot, sem azokkal, akik 2002 és 2010 közötti kormányzásukkal kétharmados Orbán-korszakot okoztak.

Puzsér azt állította, hogy céljuk az elitváltás, az elmúlt harminc év rendszerének megdöntése. Mert nem kérnek a „két rémkurzusból”, a „narancs és a vörös hamis dilemmájából”. „A Fidesz és a nemzeti együttműködés rendszere csak ellenzékével együtt bukhat meg, minden más esetben túlél, és még erősebben, még megszállottabban tér vissza” – fogalmazott.

Ugyanakkor Puzsér arról is beszélt, hogy meg kívánják győzni a budapestieket, hogy dugók nélkül is van élet, „sőt ott kezdődik”. A változás Puzsér szerint nem egy választási győzelemmel veszi kezdetét, hanem ha megteremtődik az igény a változásra. A jövő vasárnap a Sétáló Budapest szempontjából arról szól, hogy megmutassák: vannak, akik igényt tartanak az ország és a város átformálására.

Magukat Puzsér úgy jellemezte, mint akik nem a politikából akarnak élni, és átláthatóan működnek. „Nem a hatalomhoz hazudunk ügyet, hanem van egy ügyünk, és ahhoz kérünk hatalmat” – hangsúlyozta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szijjártónak köszönte meg a szlovák miniszterelnök, hogy összekötötte az oroszokkal

Szijjártónak köszönte meg a szlovák miniszterelnök, hogy összekötötte az oroszokkal

Bezárnak a MediaMarkt, az eMag és az Edigital üzletei is, de a hétvégén még rohamra készülnek

Bezárnak a MediaMarkt, az eMag és az Edigital üzletei is, de a hétvégén még rohamra készülnek

Miért gyakoribb a válás a lányos szülőknél?

Miért gyakoribb a válás a lányos szülőknél?