Rátámadt a pultosnőre, mert nem hagyták szundikálni a kocsmában

Rátámadt a pultosnőre, mert nem hagyták szundikálni a kocsmában

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nem hagyták aludni az asztalnál, ezért kocsmai verekedést robbantott ki még 2019 novemberében egy férfi egy esztergomi kocsmában. Börtönbüntetést kér rá az ügyészség.

Börtönbüntetést és közügyektől eltiltást kért az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a szegedi férfival szemben, aki részegen rátámadt a pultosnőre, majd az őt védő vendégekre az egyik esztergomi kocsmában még 2019. november elején – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint a férfi elaludt az asztalnál, majd amikor a pultos háromszor is felrázta, és megkérte, hogy ne ott aludjon, megrántotta a nő pólóját. Ekkor a nő segítségére sietett egy férfi vendég, aki közéjük állt. Az ittas férfi ekkor őt kezdte lökdösni, mire a pultost védő vendég igyekezett lefogni a vádlottat, a dulakodásba azután két másik férfi vendég is beszállt, ők is megpróbálták lefogni a dulakodót.

Az elkövető ezután ordítozva fejbe dobta egy üveg hamutartóval az általa lökdösött férfit, és ököllel is meg akarta ütni, de a sértett elhajolt. A részeg ezután egy másik férfit a fején ütött meg, majd egy harmadik férfinak a kezét próbálta megharapni, majd a combján ütötte meg. A megütött, illetve fejbe dobott két férfinak egyaránt nyolc napon belül gyógyuló sérüléseik keletkeztek.

Az esztergomi rendőrök a bejelentést követő perceken belül kiérkeztek és a helyszínen elfogták az elkövetőt. A férfi többszörös visszaeső, 2018-ban lopás bűntette miatt 2 év 6 hónap fegyházbüntetést kapott, ahonnan 2019. május 27-én szabadult – olvasható az ügyészségi közleményben.

Hozzászólások