szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nagyjából 20-25 ember a büfében tartózkodott, ahol alkoholt is ittak.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A járványügyi szabályokat megsértve, nézők előtt fogadta ellenfelét a pomázi focicsapat február 27-én - írta meg egy néző pénteken az RTL Klub Fókusz című műsorának.

A stáb március 6-án rejtett kamerával látogatott el Pomázra a Szentendre elleni megye II.-es meccsre, ahol rögtön a belépés után narancssárga "Security" feliratú láthatósági mellényt kaptak a stábtagok.

A pálya közelébe érve azt tapasztalták, hogy nagyjából ötven szurkoló szintén viseli a mellényt, közülük egyszerre 20-25-en a pálya melletti büfében tartózkodtak, ahol alkoholt is ittak. Ezt a jelenlegi korlátozások mellett nem lehetne megtenni.

Az MLSZ azt közölte a Fókusszal, hogy ha valóban voltak nézők, akkor az nagyon súlyos fegyelmi vétség, és az MLSZ szabályainak kijátszása. A Pest megyei Igazgatóság képviseletében Benkő Tamás azt mondta, hogy ha megérkezik a meccsről a játékvezetői jelentés, eljárást indítanak.

Az a rendezők feladata, hogy a járvány miatt hozott korlátozásokat betartassák, Benkő ugyanakkor azt mondta, hogy a meccsen rendőrök is feltűntek, de a bírók tudomása szerint nem intézkedtek.

November 11-e óta csak zárt kapuk mögött lehet sporteseményeket rendezni Magyarországon a koronavírus-járvány miatt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hogy kerül Friderikusz Sándor a Baby Shark videójába?

Hogy kerül Friderikusz Sándor a Baby Shark videójába?

Húzódik a rasszista kijelentései miatt bepanaszolt szegedi professzor ügye

Húzódik a rasszista kijelentései miatt bepanaszolt szegedi professzor ügye

Itt a Toyota bZ4X – kódfejtőknek való a márka első elektromos modellje

Itt a Toyota bZ4X – kódfejtőknek való a márka első elektromos modellje