Megújult a Jobline.hu álláspiaci oldal

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Új köntöst kapott a Jobline.hu. Egyszerű, könnyen kezelhető felületet, újdonságokat kínál álláskeresőknek és álláskínálóknak.

Amikor egy szájt megújul, fölvetődik a kérdés: milyen, a megszokottól eltérő  szolgáltatásokat, tartalmat kínál a továbbfejlesztett felület?  

Bővebb tartalom, új dizájn
© hvg.hu
Jobline-t mostantól az álláskeresők és álláskínálók is könnyebben kezelhetik. Az álláskeresők önéletrajzukat akár egy perc alatt feltölthetik, emellett naponta, e-mailben kapják az Állásposta hírlevelet, amely személyre szabott állásajánlatokat tartalmaz.

„Bővítettük preferenciáinkat, az álláskeresők több kategória közül válogathatnak, ezek alapján ki tudják szűrni az álláshirdetések közül azokat, amelyek őket érdeklik. Kiválaszthatják többek között, hogy milyen tevékenységi területen szeretnének elhelyezkedni, milyen jellegű munkát keresnek, az ország mely területén dolgoznának. Azt is láthatják, hogy melyek a legolvasottabb állásajánlataink. Természetesen a legfrissebb álláshirdetéseket is megnézhetik, ezek között kulcsszó alapján, illetve  a cég- vagy pozíciónév megadásával is böngészhetnek - tájékoztat a Jobline.hu munkatársa.


URLguru

További hasznos weblapokat szeretne a témában? Esetleg Ön osztana meg másokkal érdekes linkeket? Kattintson az URLguru.hu oldalra!

Az álláskínálók folyamatosan nyomon követhetik, hogy hirdetéseiket mennyien nézték meg, hány regisztrált felhasználó kapott értesítést egy adott pozícióról, sőt, azt is megtudhatják, hányan jelentkeztek a meghirdetett állásra.

Gyorsabban, kényelmesebben böngészhetnek a több tízezres önéletrajz-adatbázisban, és többféleképpen szűkíthetik a kört, így nem kell órákat tölteniük az adatbázis böngészésével.

Emellett továbbra is igénybe vehetik a már jól bevált szolgáltatásokat: a kiemelt álláshirdetést, a banner hirdetést vagy a szakember-kiválasztási programot - hangsúlyozza az oldal munkatársa.