Nincs meglepetés, Andy Vajna rádiója Dunaújvárost is bevette

Nincs meglepetés, Andy Vajna rádiója Dunaújvárost is bevette

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A dunaújvárosi 93,1 MHz-es frekvenciára egy cég pályázott, ami nyert, és máris hálózatba kapcsolódik a Rádió 1-gyel.

A dunaújvárosi 93,1 MHz frekvenciára kiírt pályázaton a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az egyedüli pályázó Crossborder Kft.-t nyilvánította nyertesnek. A szolgáltató kereskedelmi jelleggel, a Radio Plus Kft.-vel hálózatba kapcsolódva sugározhatja majd műsorát, 93,1 Rádió 1 néven – derül ki az NMHH csütörtöki közleményéből.

A 24.hu korábban megírta már, hogy várhatóan Belénessy Csaba cége, a Crossborder Kft. nyeri a dunaújvárosi 93,1 MHz-es frekvenciára kiírt pályázatot, és azon a hullámsávon is Andy Vajna rádiója, az egyre terebélyesedő Rádió 1 szól majd.

A nemrég Szegeden is megszólaló Rádió 1 terjeszkedésének ezzel még nincs vége. Hajdú-Bihar megyében korábban több frekvenciát megszereztek már a debreceni mellett, azokon is elindul nemsokára az adás. Sőt, Vajnáék Debrecenben a konkurenciát, a Best FM-et is felvásárolták.

A Médiatanács a tatabányai 96,7 MHz-es frekvenciára kiírt eljárásban az LB Rádió Kft.-t és a Blue Hill Média Kft.-t vette nyilvántartásba. A 24.hu szerint az LB Rádió Kft. Andy Vajna ügyvédjeinek, Litter Zsuzsannának és Bíró Balázsnak a cége. Tatabányán sem kizárt, hogy végül ott is lesz Rádió 1.