Biciklivel érkezett az erdőbe a meglőtt vállalkozó támadója, ismerték is egymást

Biciklivel érkezett az erdőbe a meglőtt vállalkozó támadója, ismerték is egymást

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Vas megyében meglőtt vállalkozóról kiderült, ismerte támadóját, aki egyébként elmesélések szerint nem tűnt agresszívnek. A 23 éves lövöldöző kerékpárral érkezett a találkozóra, és 7 kilométerre a helyszíntől lakik. Egyéb részletek is kiderültek a hétfői esetről.

Megírtuk, rálőttek egy vállalkozóra hétfőn a Vas megyei Kám település határában, az elkövető egy 23 éves férfi, akit a hatóságok tíz órával a lövöldözés után elfogtak. Az esetről újabb információkat osztott meg a 112press.hu, illetve a rendőrség.

A 62 éves vállalkozó bútorok és dísztárgyak készítésével foglalkozik, azért utazott Vas megyébe, hogy agancsokat vásároljon. Egy Szemenye melletti erdős területen találkozott támadójával, akikkel egyébként korábbról ismerték egymást.

A vállalkozó feleségével, autóval érkezett, támadója viszont kerékpárral jött. A vállalkozó amint kiszállt az autóból, a férfi azonnal rálőtt, fejét, mellkasát célozta. A nőnek nem esett baja, ő azonnal lebukott a műszerfal alá, a vállalkozó azonban életveszélyesen megsérült, továbbá a személygépkocsin is lövések okozta sérülések keletkeztek. A sérült férfi visszaszállt autójába, és egy közeli településre hajtottak, ahol az orvosi rendelőbe mentek be segítséget kérni, onnan azonnal értesítették a mentőket és a rendőrséget is.

 A támadó a 112press.hu szerint Kámtól 7 kilométerre lakik, és elmesélések szerint egyáltalán nem tűnt agresszívnek. A TEK felvételt is közzétett a férfi elfogásáról:

 

 


Hozzászólások