szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hulladékszállító szerint nem lehet behajtani az útra Matty egy részén, a helyiek azt állítják, bezzeg a buszsofőrök be mernek menni.

Hulladékszállítás nélkül maradt a baranyai Matty egy része, annyira rosszak az utak – tudta meg az ATV. A falu Keselyősfapuszta nevű részébe már nem tudnak bemenni a kukásautók.

A polgármester nem akart nyilatkozni, annyit lehet tudni, hogy kihelyeztek egy szemétlerakót a falu egy más részén, ahova már el tud menni a kukásautó, vigye mindenki oda a szemetét.

A hulladékszállító cég azt válaszolta a tévéseknek: tavaly június óta nem számláznak a keselyősfapusztaiaknak, mert az út nem felel meg az önkormányzattal kötött szerződésük feltételeinek. A szolgáltató szerint az út túl keskeny, és a fák is belógnak, így nem tudják a balesetmentes közlekedést biztosítani. A helyiek szerint eközben a buszok használják ezt az utat, és gond nélkül közlekednek erre a településrészre is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itt követheti élőben az Apple holnapi bejelentését

Itt követheti élőben az Apple holnapi bejelentését

Új ár-érték bajnok mobil Magyarországon – kipróbáltuk a Realme 8 Prót

Új ár-érték bajnok mobil Magyarországon – kipróbáltuk a Realme 8 Prót

Futball-legendák keltek ki az Európai Szuperliga ötlete ellen

Futball-legendák keltek ki az Európai Szuperliga ötlete ellen